Συγκλονίζει η Σακίρα : Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
Η εκρηκτική Κολομβιανή σταρ Σακίρα αποκάλυψε πως αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε στην κατάθλιψη.
Στο βρετανικό Guardian παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη, η εκρηκτική Κολομβιανή σταρ, Σακίρα και αποκάλυψε πως στο πρόσφατο παρελθόν, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε στην κατάθλιψη.
Συγκεκριμένα, η 42χρονη τραγουδίστρια έκανε γνωστό πως το 2017 μια αιμορραγία στις φωνητικές της χορδές της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα της.
Η Σακίρα τόνισε πως τρόμαξε όταν δεν μπορούσε να τραγουδήσει και λόγω αυτού είχε πέσει σε κατάθλιψη.
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα με αφήσει η φωνή μου, γιατί είναι τόσο συνδεδεμένη με τη φύση μου. Ήταν η ταυτότητά μου» δηλώνει η Σακίρα στη συνέντευξή της.
Συνεχίζοντας η Σακίρα αποκαλύπτει:
«Έτσι, όταν δε μπορούσα να τραγουδήσω, ήταν κάτι αβάσταχτο. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα πέσει σε κατάθλιψη.
Ο Ζεράρ ένιωθε σαν πρώην κατάδικος που του έχουν δώσει την ελευθερία του, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σακίρα είπε χαρακτηριστικά:
«Ήμουν αρνητική, ήμουν απαισιόδοξη.
Πραγματικά με είδε στα χειρότερα μου. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση. Ή αυτό ή χρειαζόμουν κάποια θεϊκή παρέμβαση. Ένιωσα τότε ότι είχα μια θρησκευτική εμπειρία!», εξομολογήθηκε η Σακίρα.
Όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια, όπως δήλωσε αντιμετώπισε το πρόβλημα με την ύπνωση και τον διαλογισμό.
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442