Συγκλονίζει η Σακίρα : Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
Η εκρηκτική Κολομβιανή σταρ Σακίρα αποκάλυψε πως αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε στην κατάθλιψη.
Στο βρετανικό Guardian παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη, η εκρηκτική Κολομβιανή σταρ, Σακίρα και αποκάλυψε πως στο πρόσφατο παρελθόν, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο την οδήγησε στην κατάθλιψη.
Συγκεκριμένα, η 42χρονη τραγουδίστρια έκανε γνωστό πως το 2017 μια αιμορραγία στις φωνητικές της χορδές της προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα της.
Η Σακίρα τόνισε πως τρόμαξε όταν δεν μπορούσε να τραγουδήσει και λόγω αυτού είχε πέσει σε κατάθλιψη.
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι θα με αφήσει η φωνή μου, γιατί είναι τόσο συνδεδεμένη με τη φύση μου. Ήταν η ταυτότητά μου» δηλώνει η Σακίρα στη συνέντευξή της.
Συνεχίζοντας η Σακίρα αποκαλύπτει:
«Έτσι, όταν δε μπορούσα να τραγουδήσω, ήταν κάτι αβάσταχτο. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα πέσει σε κατάθλιψη.
Ο Ζεράρ ένιωθε σαν πρώην κατάδικος που του έχουν δώσει την ελευθερία του, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει με αυτή».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Σακίρα είπε χαρακτηριστικά:
«Ήμουν αρνητική, ήμουν απαισιόδοξη.
Πραγματικά με είδε στα χειρότερα μου. Οι γιατροί μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνω εγχείρηση. Ή αυτό ή χρειαζόμουν κάποια θεϊκή παρέμβαση. Ένιωσα τότε ότι είχα μια θρησκευτική εμπειρία!», εξομολογήθηκε η Σακίρα.
Όλα πήγαν καλά και η τραγουδίστρια, όπως δήλωσε αντιμετώπισε το πρόβλημα με την ύπνωση και τον διαλογισμό.
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ
- Δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442