Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κόρη του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ αποκαλύπτει: Ντρεπόμουν για τους βιασμούς

Η κόρη του Γιούαν Μακ Γκρέγκορ αποκαλύπτει: Ντρεπόμουν για τους βιασμούς

Με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η 23χρονη κόρη του διάσημου ηθοποιού Γούαν Μακ Γκρέγκορ αποκάλυψε στους followers της, ότι έχει βιαστεί, χτυπηθεί, ενώ τόνισε ότι εθίστηκε σε χάπια καθώς έπασχε από κατάθλιψη.

Την λένε Κλάρα Μακ Γκρέγκορ, είναι 23 ετών και κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Γιούαν Μακ Γκρέγκορ.  Η Κλάρα προέβη πρόσφατα σε αποκαλύψεις με δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τους followers της, ότι έχει βιαστεί και χτυπηθεί, ενώ έχει κάνει και έκτρωση.

Η Κλάρα Μακ Γκρέγκορ έχει και ελληνικό αίμα στις φλέβες της μιας και είναι κόρη της Ήβη Μαυράκη, γνωστής σχεδιάστριας μόδας και σκηνογράφου με ελληνική και εβραϊκή καταγωγή.

https://www.instagram.com/p/B3D1eTjJI6F/?utm_source=ig_web_copy_link

View this post on Instagram

lounging’ with @lili__peper

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor) on

https://www.instagram.com/p/B1xBuZwJ8UJ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B0o80ROJCeL/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Μαυράκη παντρεύτηκε τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ το 1995, με τον οποίο γνωρίστηκε στα παρασκήνια της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Kavanagh QC. Απέκτησαν δυο κόρες, την Κλάρα (1996) και την Έσθερ Ρόουζ (2001). Τον Απρίλιο του 2006 το ζευγάρι υιοθέτησε ένα παιδί, τον Jamiyan, το οποίο γεννήθηκε στην Μογγολία το 2001 ενώ το καλοκαίρι του 2011 υιοθέτησαν ένα κορίτσι.

View this post on Instagram

Happy Father’s Day Dad, I love you 🧡

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor) on

View this post on Instagram

Ma maman chérie 🎈

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor) on

View this post on Instagram

july film 🍒

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor) on

Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ χώρισε τη Μαυράκη μετά από 22 χρόνια γάμου για τα «μάτια» της 34χρονης Mary Elizabeth Winstead κάτι που η Κλάρα, δεν του συγχώρεσε με τη σχέση τους για πολλά χρόνια να είναι τεταμένη.

Πρόσφατα, η Κλάρα Μακ Γκρέγκορ αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει για να βοηθήσει όπως λέει και άλλους ανθρώπους, καλώντας τους να μιλήσουν ανοιχτά και να τα κοιτάξουν στα «μάτια».

View this post on Instagram

On set of @thebirthdaycakemovie ❤️

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor) on

Παράλληλα αποκάλυψε πως είχε αναγκαστεί να κάνει έκτρωση μέσα σε μια καταπιεστική σχέση που βίωνε, ενώ αντιμετώπισε κατάθλιψη.

«Βοηθήστε τους εαυτούς σας για να μπορούν και οι άλλοι να σας βοηθήσουν, ποτέ να μην ντρέπεστε να μιλήσετε για τα προβλήματά σας», γράφει.

Μεταξύ άλλων η Κλάρα Μακ Γκρέγκορ έγραψε στο Instagram:

«Θέλω να πάρω λίγο από τον χρόνο σας για να μιλήσω για την ψυχική υγεία. Έχω ντραπεί τόσο πολύ για κάποια θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισα για τα οποία δεν ήθελα να μιλήσω ούτε σε φίλους. Από την ηλικία των 4 ετών πάσχω από αγχώδη διαταραχή και άρχισα τη θεραπεία από παιδί ακόμη οπότε είμαι ευγνώμων για όσα η θεραπεία και η ψυχανάλυση έκανα σ’ εμένα. Το δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου και συνεχίζω να το κάνω.

Πάλεψα με παλιά τραύματα, κάποια πιο πρόσφατα από άλλα. Το άγχος μου με εμπόδισε από το να ζω τη ζωή που ήθελα. Ήταν ένα κλουβί που εγώ ήμουν εγκλωβισμένη και ακόμη παλεύω για να βγω. Ξεκίνησα θεραπευτική αγωγή που με βοήθησε πολύ. Το ομολόγησα και έτσι έλαβα τη βοήθεια που χρειαζόμουν. Μου είπε ένας γιατρός ‘δεν χρειάζεται να ζεις έτσι’ και είχε δίκιο. Επίσης, έδωσα μάχη με την κατάχρηση ουσιών, εξαιτίας του στρες πήρα χάπια και πλέον είμαι περήφανη να πω ότι είμαι καθαρή και νηφάλια από αυτά εδώ και 110 ημέρες. Εισήχθη σε κλινική για ένα διάστημα για να ξαναμπώ στον δρόμο μου και συνάντησα υπέροχους ανθρώπους που μου άλλαξαν τη ζωή.

Ντρεπόμουν τόσο για τους εθισμούς, το άγχος και την κατάθλιψή μου. Ντρεπόμουν για την κακοποίηση που επέτρεψα να μου κάνουν. Κατηγορούσα τον εαυτό μου για τους μώλωπες, το μαυρισμένο μάτι, τους βιασμούς και τις επιθέσεις από έναν άνδρα. Αλλά πλέον ξανακερδίζω τη δύναμή μου».

https://www.instagram.com/p/B27dYF-JOm7/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024