Με τον Ντέβιν Μπούκερ να κάνει όργια και να σταματάει στους 40 πόντους, οι Σανς επιβλήθηκαν με 114-109 των Σίξερς, υποχρεώνοντάς τους στην 1η φετινή τους ήττα.
Οι ήλιοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν εξαιρετικά και αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς μετά τους Κλίπερς νίκησαν και τους Σίξερς αποδεικνύοντας πως φέτος θα κάνουν πολλές «κηδείες».
Οι Σανς παρατάχθηκαν χωρίς τον τιμωρημένο ΝτιΆντρε Έιτον και οι Σίξερς χωρίς τον τιμωρημένο Τζοέλ Εμπίντ, παρόλα αυτά η ομάδα του Φοίνιξ ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος βελτιώνοντας μάλιστα το ρεκόρ της σε 4-2.
Ο Μπούκερ με 40 πόντους με 15/19 σουτ και 7/7 βολές ήταν ο κορυφαίος και αυτός που σταμάτησε το αήττητο των Σίξερς, με τον Ρίκι Ρούμπιο να προσθέτει 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ και τον Άρον Μπέινς 15 πόντους. Για τους Σίξερς, ο Αλ Χόρφορντ είχε 32 πόντους, ο Τομπάιας Χάρις 24 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Φουρκάν Κορκμάζ 20 πόντους, ενώ ο Μπεν Σίμονς έμεινε στους 6 πόντους με 2/8 σουτ.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μικροσκοπική πρωτεΐνη που μέχρι τώρα περνούσε απαρατήρητη φαίνεται πως επηρεάζει πολύ περισσότερο απ’όσο νομίζαμε την πείνα.
Η Εσπανιόλ έβαλε δύσκολα στη Μπαρτσελόνα, η οποία όμως χάρη σε τέρματα του Όλομο (86') και του Λεβαντόφσκι (90\) επικράτησε με 2-0 - εκτός έδρας- κι έτσι ξέφυγε με επτά βαθμούς από τη δεύτερη Ρεάλ.
Ο 32χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Φεντερικό Μπάρμπα αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει για τον Άρη ο Ρέγες. Έχουν ήδη γίνει επαφές με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο του.
Άνετη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο Ολυμπιακός στη Βούλα επί της τοπικής Θέτιδας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, στο πρώτο παιχνίδι για το 2026.