Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Ράντου: «Έχασα 80.000 ευρώ»

Ελένη Ράντου: «Έχασα 80.000 ευρώ»

Η πρωταγωνίστρια, Ελένη Ράντου, μίλησε για τα υπέρογκα ποσά, τις αμοιβές αλλά και διάφορα ευτράπελα

Η πρωταγωνίστρια, Ελένη Ράντου, μίλησε για τα υπέρογκα ποσά, τις αμοιβές αλλά και διάφορα ευτράπελα

View this post on Instagram

#downtown ❤️

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou) on

Τα υπέρογκα ποσά

«Πριν από την κρίση, κάποιοι ηθοποιοί έπαιρναν και 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Μου έχει τύχει και εμένα αλλά δεν τα πήρα γιατί πτώχευσε η εταιρεία» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει, «Νομίζω πως μου χρωστούσαν 80.000 τα οποία εγώ φορολογήθηκα».

View this post on Instagram

🌻🌼

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou) on

 Η νέα τάξη των αμοιβών

«Η καραμέλα που μας πιπίλισαν μετά ότι πληρωνόμασταν περισσότερο απ’ όσο αξίζαμε, έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν μηνιάτικα 300 και 500 ευρώ», πρόσθεσε η Ελένη Ράντου.

Το αστείο περιστατικό

«Θυμάμαι μια φορά στο ΚΘΒΕ πως σηκώθηκε μια κυρία από το βάθος, σε σκηνή που βρισκόμουν στο προσκήνιο και πέταξε λουλούδια στη σκηνή σαν να βρισκόμαστε σε λαϊκό κέντρο. «Για πάρτη σου», είπε. Έκανα ότι δεν την είδα. Ντράπηκα τόσο πολύ», περιέγραψε η Ελένη Ράντου.

Τα remake

«Δεν θα ήθελα να κάνω ξανά τον εαυτό μου κάποια χρόνια μετά» σημείωσε η Ελένη Ράντου στην προοπτική να την δούμε σε κάποιο remake τηλεοπτικής σειράς.

Η Ελένη Ράντου γύρισε τον χρόνο πίσω και είχε πολλά να θυμηθεί και να αποκαλύψει, από τις συμμετοχές της σε πολύ δημοφιλείς και αγαπητές τηλεοπτικές σειρές. Ανάμεσα στα όσα είπε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αναφορά της στο «Παρά Πέντε» και τις «Σαββατογεννημένες».

Η τηλεοπτική πορεία που έχει διαγράψει η Ελένη Ράντου, είναι μεγάλη ενώ πολλά ήταν και αυτά πού είχε να αποκαλύψει η δημοφιλής ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Dot» για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στη μικρή οθόνη.

Για το «Αχ Ελένη»:

Μιλώντας για την τηλεοπτική σειρά Αχ Ελένη, η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Η Χρύσα Ρώπα έπαιζε τη γιαγιά. Κανείς δεν αναρωτήθηκε ποτέ πόση διαφορά ηλικίας έχουμε. Ήταν σουρεάλ. Δεν πάταγε πολύ στην πραγματικότητα, αλλά πάταγε σε έναν φανταστικό κόσμο που είχε αυτή η ηρωίδα».

Για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»:

Αναφερόμενη τώρα σε μία ακόμα μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία, η Ελένη Ράντου είπε: «Θυμάμαι να πέφτουν άπαντες έξω, πρώτος ο κ. Καλημέρης, ο οποίος μου έλεγε: «Γιατί το έκανες αυτό; Είσαι τρελή»; Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που κάτι παρόμοιο μου έλεγε».

Για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»:

Μιλώντας για το πολυσυζητημένο «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή;» ένα σίριαλ που έληξε άδοξα και ξαφνικά με έντονο παρασκήνιο, η Ελένη Ράντου είπε: Υπήρχε μια πολύ κακή διαχείριση του Αλέξανδρου προς το όνειρό του. Έπρεπε να το είχε λίγο προστατεύσει».

Για τις «Σαββατογεννημένες» και το «Παρά Πέντε»:

Τέλος μιλώντας για τις Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη και το Παρά Πέντε» η Ελένη Ράντου αποκάλυψε:

«Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούρια υλικά.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024