Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Beverly Hills 90210: Η πρώτη φωτογραφία από το remake

Beverly Hills 90210: Η πρώτη φωτογραφία από το remake

Με εξαίρεση την πρόσφατη απώλεια του Λουκ Πέρι η αγαπημένη παρέα επιστρέφει

Σάρκα και οστά παίρνει το remake της θρυλικής νεανικής σειρά των ’90s, «Beverly Hills 90210» και η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα, είναι γεγονός.

Με εξαίρεση την πρόσφατη απώλεια του Λουκ Πέρι ο οποίος υποδυόταν τον (Ντίλαν), η αγαπημένη παρέα του Μπέβερλι Χιλς, ενώθηκε ξανά και μάλιστα με μεγάλη όρεξη για δουλειά.

Η Γκάμπριελ Κάρτερις που τη θυμάστε ως Άντρεα ανήρτησε ένα post με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και της Σάνεν Ντόχερτι, της γνωστής σε όλους μας Μπρέντα, η οποία ήταν και η τελευταία ηθοποιός που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο remake του σίριαλ.

Στο ιστορικό reunion της αγαπημένης παρέας της εφηβείας μας, βλέπουμε τους: Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον), Τζένι Γκαρθ (Κέλι), Ίαν Ζίρινγκ (Στηβ), Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα), Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ), Γκαμπριέλ Καρτέρις (Άντρεα) και Σάνον Ντόχερτι (Μπρέντα).

Φυσικά, το άγχος και η αγωνία όλων είναι πολύ μεγάλο, ειδικά εκείνων που ήταν θαυμαστές της σειράς οι οποίοι τη δεκαετία του ’90 γνώριζαν τεράστια επιτυχία.

Τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» είχαν συνολικά 10 σεζόν, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται τον Οκτώβριο του 1990 και το τελευταίο τον Μάιο του 2000.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα έχουν ήξη ξεκινήσει και η σειρά που θα αποτελείται από έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι με επίσημο τίτλο «BH90210». Σημειώνεται ότι οι ηθοποιοί δεν επιστρέφουν ως οι χαρακτήρες της παλιάς σειράς, αλλά ως οι εαυτοί τους, που συναντιούνται μετά από 19 χρόνια όταν πέφτει η ιδέα για ένα σίκουελ στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024