Οριακά κινείται το χρηματιστήριο στο Τόκιο
Οριακά ανοδικές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο.
Οριακά ανοδικές τάσεις επικρατούν μέχρι στιγμής κατά τη συνεδρίαση του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, με τους δείκτες να ανακάμπτουν από την καθαρή πτώση που κατέγραφαν αμέσως μετά την έναρξη των συναλλαγών, κάτι που αποδόθηκε στη συνέχιση της αβεβαιότητας γύρω από το Brexit.
Ο δείκτης Nikkei
Περί τις 10:00 [τοπική ώρα• 04:00 ώρα Ελλάδας] ο δείκτης Nikkei κατέγραφε άνοδο 38,23 μονάδων (+0,17%), στις 22.587,13 μονάδες.
Νωρίτερα, περί τις 09:15 [03:15], ο δείκτης κατέγραφε, αντιθέτως, πτώση 68,70 μονάδων (–0,30%), στις 22.480,20 μονάδες.
Ο δείκτης Topix
Παράλληλα, ο ευρύτερος δείκτης Topix, ο οποίος χαρακτηρίζεται πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, κατέγραφε εντελώς οριακή άνοδο 0,29 της μονάδας (+0,018%), στις 1.628,89 μονάδες.
Νωρίτερα, υποχωρούσε και αυτός, κατά 6,14 μονάδες (–0,38%), στις 1.622,46 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)



















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442