Εθνική : Σαν σήμερα το έπος του Βελιγραδίου – Τι πόσταρε ο Παπαλουκάς
Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το έπος του Βελιγραδίου - Δείτε το ποστ του Θοδωρή Παπαλουκά
Σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια (25/9/2005) η Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ κερδίζοντας στον τελικό του Βελιγραδίου τη Γερμανία με 78-62 (είχε προηγηθεί ο ημιτελικός θρίλερ με τους Γάλλους που κρίθηκε με τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη).
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν εκ των πρωταγωνιστών εκείνης της ομάδας που ξεχείλιζε από ταλέντο και μάλιστα είχε συμπεριληφθεί και στην κορυφαία 5αδα της διοργάνωσης.
Στη σημερινή 14η επέτειο του έπους ο Παπαλουκάς πόσταρε:
«Τι και αν πέρασαν 14 χρόνια κάθε φορά τέτοια μέρα χαμογελάμε όταν βλέπουμε αυτή την φωτογραφία». Μία φωτογραφία που απεικονίζει τους Έλληνες να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σηκώνοντας τα χέρια ψηλά έχοντας μπροστά τους το τρόπαιο.
Δείτε το ποστ:
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή
- Μαρόκο: Οι ημερομηνίες της ομάδας του Ελ Κααμπί στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Κόπα Άφρικα
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- ΑΕΚ: Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Ζάμπια – Μαρόκο 0-3: Οι γκολάρες του Ελ Κααμπί έστειλαν τους Μαροκινούς στους «16» (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442