Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά τα 9 μποφόρ.
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που κατά τόπους στο Αιγαίο φθάνουν τα 8 μποφόρ και από το βράδυ τοπικά τα 9 μποφόρ.
Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Από το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτελεστεί μόνο το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Θεολόγος» για Ανδρο, Τήνο Μύκονο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για σήμερα Παρασκευή στο σύμφωνα με το οποίο οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και στα ανατολικά θα φτάσουν τα 8 μποφόρ και τοπικά στις Κυκλάδες, στο Στενό του Καφηρέα, στη θάλασσα Κυθήρων και στο Καρπάθιο Πέλαγος τα 9 μποφόρ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας