Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Ξάνθη, οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα τον Μιγκέλ Καρντόσο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας
Την οργή των «κιτρινόμαυρων» οπαδών προκάλεσε η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, με τους φιλάθλους της Ενωσης μετά την ήττα με 2-1 από τους Ακρίτες να στήνουν λαϊκά δικαστήρια έξω από VIP και αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους