Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες», με τους Ηπειρώτες να αφήνουν πολλές υποσχέσεις. Σκόρερ οι Κριζμάν και Παμλίδης.
Νικητής βγήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον φιλικό αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-0 στους «Ζωσιμάδες», με τους γηπεδούχους να δείχνουν καλά στοιχεία εν όψει της συμμετοχής τους στη Super League 2 τη νέα σεζόν.
Ο Κάστρο έκανε αρκετές δοκιμές για τους Αγρινιώτες και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του δεν έδειξε καλό πρόσωπο για μεγάλο διάστημα στον αγώνα.
Το 1-0 έγινε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Κριζμάν, με τον Νάουμετς να βγάζει ωραία κάθετη πάσα και να δίνει την ασίστ στον συμπαίκτη του. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 81′ με τον Παμλίδη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.