Η Λίβερπουλ επισημοποίησε την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα, Αντριάν, με τον 32χρονο γκολκίπερ να αντικαθιστά τον Σιμόν Μινιολέ.
Ανακατατάξεις υπήρξαν στη θέση αναπληρωματικού τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει το Νο.1 Άλισον. Ο Σιμόν Μινιολέ αποχώρησε ύστερα από 6 χρόνια στους «Reds», με τη μεταγραφή του στους Βέλγους να κοστίζει 7 εκατ. ευρώ. Λίγο αργότερα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντριάν.
Ο Σεβιγιάνος τη φετινή χρονιά έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2013, πραγματοποιώντας συνολικά 125 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ απέκτησε έναν τερματοφύλακα ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην Premier League, έχοντας γεμάτες σεζόν. Την τελευταία χρονιά όμως μπήκε στο περιθώριο στα «σφυριά», λόγω Λούκας Φαμπιάνσκι, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.
Δείτε την ανάρτηση της Λίβερπουλ στα social media:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Αυτοί είναι οι 11 που ξεκινούν για τον Ολυμπιακό στο κρίσιμο ματς της της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League απέναντι στη Λεβερκούζεν.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Μετά τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι στην πρεμιέρα του στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.