Στην 7η θέση με επίδειξη δύναμης η Εθνική στο Παγκόσμιο
Η Ελλάδα είχε εύκολο έργο κόντρα στη Γερμανία της οποίας επικράτησε με 6-11 και πήρε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Κορέα.
Η Εθνική Ελλάδος μπορεί να μην δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες για μια πορεία εντός 4άδας στο Παγκόσμιο της Κορέας, ωστόσο έκλεισε με θετικό τρόπο τη διοργάνωσης επικρατώντας άνετα της Γερμανίας με 11-6. Νίκη που της έδωσε την 7η θέση στη διοργάνωση.
Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα προηγούμενα ματς και είδε τους «νέους» να ανταποκρίνονται πολύ θετικά στην πρόκληση αυτή.
Η Εθνική αντιμετώπιζε πρόβλημα στον παίκτη παραπάνω στο πρώτο μισό (1/5), με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (4-4). Ωστόσο βρήκε λύσεις και ξέσπασε στο δεύτερο μέρος. Το 2-0 της τρίτης περιόδου, ακολούθησε ένα εντυπωσιακό επί μέρους 5-2 στο τελευταίο οκτάλεπτο που έδωσε την άνετη νίκη με 11-6 στους Έλληνες διεθνείς κόντρα στη Γερμανία.
Κορυφαίοι για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου που εμπιστεύτηκε τον Γαλανίδη κάτω από τα δοκάρια, ήταν ο Δερβίσης με 3 γκολ, με τους Καπόστη και Αργυρόπουλο να ακολουθούν με 2 γκολ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»