Μετά την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής, η ΕΠΟ αναζητούσε τη διάδοχη λύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας είναι ο Τζον Φαν Σιπ. Ο 55χρονος Ολλανδός ξεκίνησε την καριέρα του προπονητικά στον πάγκο της Τβέντε (2001-2002), ενώ από το 2004 μέχρι και το 2008 ήταν βοηθός προπονητή του Μάρκο Φαν Μπάστεν στην Εθνική Ολλανδίας.
Ακολούθησαν ομάδες στην Αυστραλία (Μελβούρνη) και το Μεξικό (Γουαδαλαχάρα), ενώ τη σεζόν 2017-2018 ανέλαβε την Τσβόλε επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Από τότε είναι άνεργος και η Εθνική όπως φαίνεται είναι πάρα πολύ πιθανό να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σαν ποδοσφαιριστής ο Φαν Σιπ έχει αρκετά σημαντική καριέρα. Διετέλεσε 41 φορές διεθνής με τους Οράνιε και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro του 1988.
Έχει κατακτήσει επίσης τέσσερα πρωταθλήματα Ολλανδίας, τρία Κύπελλα, ενώ και πάλι με τον μεγάλο Άγιαξ των 80s και 90s πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1987) και του Κυπέλλου UEFA (1992).
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.