Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε το παρών σήμερα σε εκδήλωση της Νάπολι, με τους Λορέντσο Ινσίνιε και Ντρις Μέρτενς να είναι μαζί του στο… πάνελ.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ερωτηθείς για την μεταγραφή του στους Παρτενοπέι, είπε ότι δεν ήταν δύσκολο για εκείνον να αποφασίσει, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι και του Καλιντού Κουλιμπαλί!
«Θα κάνω τα πάντα για τη Νάπολι προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχει. Ο προπονητής; Δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψουν. Θα κάνω οτιδήποτε είναι δυνατόν για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη. Η ομάδα με ήθελε άμεσα. Ποτέ δεν είχα αμφιβολίες για την απόφαση που πήρα. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή», ανέφερε αρχικά.
Για να προσθέσει: «Η Νάπολι ήταν πάντα μια ομάδα που έπαιζε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτού του γκρουπ. Ο Κουλιμπαλί είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πέρα από σπουδαίoς άνθρωπος. Είμαι σίγουρος ότι, μαζί με αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα, μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».
Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στον τελικό του ΟΑΚΑ με γκολ του Τσέλιου και μετά το πρωτάθλημα στη Super League 2 και την άνοδο στην Super League, πανηγύρισε και την κατάκτηση του Super Cup.
Στην ιστορία έχουν μείνει οι βραδιές στο κέντρο διασκέδασης «Ακρόαμα» της Θεσσαλονίκης, όπου η Μαρινέλλα τραγουδούσε μαζί με τον Γιάννη Πάριο μετά τις μεγάλες επιτυχίες του «Αυτοκράτορα» Άρη.
Στη Σενεγάλη περιμένουν την απόφαση του CAS για το πού θα καταλήξει -επισήμως- το Κόπα Άφρικα, ωστόσο δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το αποχωριστούν. Αποθέωση στη Γαλλία για την πρωταθλήτρια Αφρικής που έδωσε φιλικό με το Περού και έπειτα παρήλασε με το τρόπαιο!