Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ της Άρσεναλ και του Λορέν Κοσιελνί, με τον αρχηγό των Λονδρέζων να αρνείται να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Οι Κανονιέρηδες μέσω επίσημης ανακοίνωσης, πήραν θέση για το εν λόγω θέμα δηλώνοντας απογοητευμένοι!
«Ο Λοράν Κοσιελνί αρνήθηκε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την προετοιμασία μας. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με την συμπεριφορά του Λοράν, η οποία είναι αντίθετη με τις οδηγίες μας. Ελπίζουμε πως θα λύσουμε το θέμα και δεν πρόκειται να τοποθετηθούμε παραπάνω για αυτό», ανέφερε η ανακοίνωση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε επαναφορά του χρωμοσομικού ελέγχου προχώρησε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028, αποκλείοντας έτσι τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες.
Ο Κασεμίρο δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τον προσέγγισε ήδη για την Ίντερ Μαϊάμι με σκοπό να τον κάνει συμπαίκτη με τον Λιονέλ Μέσι.