Η χειρότερη Κυβέρνηση στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μόλις έγινε παρελθόν. Και οι περίφημοι Υφυπουργοί Αθλητισμού που καταπάτησαν κάθε έννοια αυτοδιοίκητου, αν μη τι άλλο καταλαβαίνουν απόψε από το αποτέλεσμα της κάλπης ότι ο κόσμος καταλαβαίνει μια χαρά. Και προσφέρει το ανάλογο τίμημα.
Ο Γάλλος σταρ των Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα παλεύει με τον χρόνο και τους τραυματισμούς, ενώ η «μαγική» προϋπόθεση των 65 αγώνων για τα ατομικά βραβεία απειλεί ξανά τη σεζόν του.
Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχτηκε πρωταθλητής και στο MLS οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στη νίκη επί τους Βανκούβερ, με τον Αργεντινό σούπερ να μη χάνει την ευκαιρία να εκθειάσει τους Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς
Ο Δρ. Patrick Soon-Shiong, μία τεράστια προσωπικότητα του επιστημονικού και ιατρικού χώρου έτρεξε ως Λαμπαδηδρόμος για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το κρίσιμο ματς με την Καϊράτ και στο αεροδρόμιο έγινε χαμός για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί – Η τρομερή στιγμή με την υπογραφή memorabilia από τον θρυλικό τελικό του Conference League