Ο προπονητής του Ολυμπιακού άλλαξε το πρόγραμμα του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή, τρεις μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση στο Ρέντη για τη νέα σεζόν
Ο Ολυμπιακός ξεκινά την Δευτέρα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι ερυθρόλευκοι έχουν ραντεβού στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στο Ρέντη.
Παρών φυσικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του λιμανιού για τη νέα σεζόν θα είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.
Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των πειραιωτών προχώρησε σε μια αλλαγή του προγράμματος του, σε ότι έχει να κάνει με την άφιξη του στην χώρα μας.
Ο Μαρτίνς είχε αρχικά προγραμματίσει να επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα αλλά τελικά θα γυρίσει στην χώρα μας την Παρασκευή, τρεις μέρες πριν από την πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν.
Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα συναντηθεί βεβαίως με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού.
Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχουν και κάποιοι παίκτες της ομάδας του λιμανιού οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει λίγες επιπλέον μέρες άδειας από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν θα είναι στο Ρέντη το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε με ανατροπή τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη με 3-1, κατέκτησε το Australian Open και πλέον έχει κερδίσει τουλάχιστον μία φορά όλα τα Grand Slams
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έστειλαν τον ΝτιΆντρε Χάντερ στο Σακραμέντο και πήραν από τους Κινγκς τον Ντένις Σρέντερ και τον Κίον Έλις σε τριπλή ανταλλαγή με τον Ντάριο Σάριτς να καταλήγει στους Μπουλς. Ο Γερμανός είναι ο δεύτερος στην ιστορία του NBA σε ανταλλαγές.