Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ από τον Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.
Πρώτο μέλημα πάντως του 49χρονου δεν είναι κάποια προσθήκη αλλά αντίθετα μια συγκεκριμένη… αποχώρηση.
Όπως υποστηρίζει η «Gazzetta dello Sport», ο Αντόνιο Κοντέ δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να παραμείνει στο σύλλογο ο Μάουρο Ικάρντι και φαίνεται πως έχει ζητήσει από τη διοίκηση των «νερατζούρι» την πώλησή του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι εντάσεις που προκλήθηκαν από τις ενέργειες του Αργεντινού την περασμένη σεζόν δεν ήταν καθόλου αρεστές στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος με τη σειρά του δεν θέλει να ζήσει και στη δική του θητεία παρόμοια περιστατικά.
Πάντως, πρόθεση του 26χρονου είναι να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μιλάνο, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις της και η μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο εξτρέμ της Γιουβέντους, Φρανσίσκο Κονσεϊσάο σχολίασε δημοσιεύματα ότι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ για να διαδεχθεί τον Αιγύπτιο
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.