Το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά Πάλης της Ιταλίας κατέκτησε ο Γιώργος Πρεβολαράκης και πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μια μεγάλη επιτυχία.
Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο σε μία διεθνή διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, όπου ήταν βαθμολογούμενη από την παγκόσμια ομοσπονδία και συμμετείχαν Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.
Ο Πρεβολαράκης στον πρώτο του αγώνα στα 77κ. νίκησε στους «16» με πτώση τον Ιταλό Νταριότσι. Στην συνέχεια κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ακογιούν, που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23. Ο Ελληνας πρωταθλητής επικράτησε με 2-1 και πήρε ρεβάνς για τις δύο ήττες που είχε γνωρίσει μέχρι στιγμής.
Στον ημιτελικό ο Πρεβολαράκης ηττήθηκε με 2-0 από τον Ούγγρο Λεβάι, σε έναν ισορροπημένο αγώνα χωρίς να χάσει τεχνικό σημείο. Για το χάλκινο μετάλλιο ο πρωταθλητής μας νίκησε με τεχνική πτώση τον Νούγκες και ανέβηκε στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γάλλος στο πρώτο ρεπεσάζ έκανε την έκπληξη και επικράτησε του Σάμπο που είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στα 82 κιλά.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Κιμ (Ν. Κορέα), ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Ούγγρος Λόριντς.
Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία και δείχνει ότι ο Πρεβολαράκης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπου δίνει και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....