Έχει ενδιαφέρον η επόμενη «αναμέτρηση» για το νέο… συναρπαστικό πρωτάθλημα που θα γίνει και με αναδιάρθρωση! Με τις 14 ομάδες ο συνεταιρισμός είναι υποχρεωμένος να καλύψει το… τηλεοπτικό (κι όχι μόνο) πρόγραμμα και να βάλει περισσότερα παιχνίδια.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.
O Ναντίρ Χίφι είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Euroleague, έχει ανανεώσει με την Παρί, όμως στο εξωτερικό κάνουν λόγο για ένα «καυτό» καλοκαίρι – Ποιες είναι οι 2+1 επιλογές που έχει ο 23χρονος και τα δεδομένα με το συμβόλαιο του.