To10.gr αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ρούμπεν Σεμέδο και γράφει για την επιθυμία του Πορτογάλου στόπερ να παίξει στον Ολυμπιακό.
Οι ευκαιρίες πάντα φαίνονται μεγαλύτερες όταν φεύγουν παρά όταν έρχονται. Οι μεταγραφές είναι ένα «πεδίο» όπου τα συναντάς και τα δύο. Ευκαιρίες που βρίσκεις και αρπάζεις. Αλλά και ευκαιρίες που αφήνεις να σε προσπεράσουν και στη συνέχεια μετανιώνεις που δεν τις άρπαξες. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τέτοιες ευκαιρίες στο παρελθόν. Αλλά έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έμαθε. Όχι να τις αρπάζει, αλλά να τις βλέπει, να τις αντιλαμβάνεται και να τις εκμεταλλεύεται. Με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, να είναι μια τέτοια ευκαιρία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ έχουν μπροστά τους μια σπουδαία ευκαιρία να παίξουν σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης – Τι ισχύει αν μία εκ των δύο κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Ολυμπιακός για την περίπτωσή του το περασμένο καλοκαίρι, προχωρώντας σε μία σημαντική αποκάλυψη
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (15/1, 20:30) εκτός έδρας την Μπάγερν, με τους Πράσινους να διεκδικούν το «διπλό» στο Μόναχο, χωρίς τον Κέντρικ Ναν.