Ο Λιονέλ Μέσι πέρα από έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αποτελεί και παγκόσμια… ατραξιόν για τους θεατές που κατακλύζουν τα γήπεδα ανά τον πλανήτη.
Όπως είναι φυσικό, οι ομάδες που τον διαθέτουν στο ρόστερ τους κερδίζουν σημαντικά έσοδα από την παρουσία του κόσμου, ο οποίος συγκεντρώνεται σε μεγάλα πλήθη για να παρακολουθήσει τα μαγικά του 31χρονου.
Κάτι αντίστοιχο θα γινόταν και στην επόμενη αναμέτρηση της Αργεντινής, όμως ο τραυματισμός του αστέρα της Μπαρτσελόνα προκάλεσε προβλήματα στην «Αλμπισελέστε».
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής είχε κλείσει συμφωνία με την αντίστοιχη του Μαρόκο, στην οποία προβλεπόταν πως οι Αφρικανοί θα πρόσφεραν ένα εκατομμύριο ευρώ για την παρουσία του Μέσι.
Τελικά, όμως η μοίρα έφερε τα πράγματα διαφορετικά, καθώς ο τραυματισμός του 31χρονου σήμανε την ακύρωση της συμφωνίας μεταξύ των δυο πλευρών.
Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως οι Λατινοαμερικάνοι δεν θα πάρουν καθόλου χρήματα, καθώς ακόμα και χωρίς το μεγάλο τους αστέρι αναμένεται να λάβουν το ποσό των 550.000 ευρώ.
Η Κρίσταλ Πάλας νίκησε 3-1 με ανατροπή την Τότεναμ και την άφησε έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καταδίκασε την ομάδα του με πέναλτι και αποβολή ο Φαν ντε Βεν.
Η Βαλένθια ενώ προηγούνταν άνετα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε στα τελευταία λεπτά με την πλάτη στον τοίχο, όμως το καλάθι του Μπαντιό της χάρισε τη νίκη.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.