Εκατομμύρια πεταλούδες «εισέβαλαν» στην Κύπρο από το Ισραήλ, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post, οι πεταλούδες του είδους Βανέσα του Κάρδου κάνουν το μεγάλο τους ταξίδι, το οποίο γίνεται εδώ και εκατομμύρια χρόνια από τη Σαουδική Αραβία προς την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.
Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το δημοσίευμα, 25.000 πεταλούδες φεύγουν ανά μία ώρα από το Ισραήλ και φτάνουν στην Κύπρο.
Τα σμήνη πεταλούδων δημιουργούν μία όμορφη εικόνα, λίγες ημέρες μετά την εαρινή ισημερία και την «επίσημη» έναρξη της Άνοιξης.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο είδος παρατηρείται σε όλες τις ηπείρους, εκτός της Ανταρκτικής και της Νότιας Αμερικής. Επίσης, έχουν παρατηρηθεί ταξίδια από το Ισραήλ προς την Κύπρο, από τη Σαουδική Αραβία στην Ελλάδα, αλλά και από τη Βόρεια Αμερική προς το Μεξικό.
Το συγκεκριμένο ταξίδι αποτελεί ακόμα μυστήριο για τον άνθρωπο, καθώς και ο λόγος που το προκαλεί.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας