Με ένεση θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό ο Καλάθης
Ένεση θα χρειαστεί να κάνει ο Νικ Καλάθης για να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Έλληνας γκάρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τις ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:00) για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Ρίκ Πιτίνο θα έχει τελικά στην διάθεση του τον Νικ Καλάθη, αν και ο διεθνής γκάρντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.
Ο Καλάθης έχει ακόμα ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού και σύμφωνα με πληροφορίες για να μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους θα πρέπει να κάνει ένεση, για να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος άσος πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση των πρασίνων και όπως όλα δείχνουν ο Πίτινο θα τον χρησιμοποιήσει, καθώς το παιχνίδι είναι τέτοιο, που ο Αμερικανός θέλει να έχει τον αρχηγό του εντός παρκέ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.
Ο Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε σε γνωστό podcast και μεταξύ των όσων ποδοσφαιρικών αναφέρθηκε, ο θρύλος της μπάλας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο από καθετί στη ζωή του...