Στην Ευελπίδων ο Μανιαδάκης: Είμαι εδώ, το φωνάζω δυνατά
«Είμαι εδώ. Το φωνάζω δυνατά». Με τα λόγια αυτά ο πρώην προτατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis, Νίκος Μανιαδάκης, θέλησε να δείξει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής
«Είμαι εδώ. Το φωνάζω δυνατά». Με τα λόγια αυτά ο πρώην προτατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος στην υπόθεση της Novartis, Νίκος Μανιαδάκης, θέλησε να δείξει ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.
Ο κ. Μανιαδάκης εμφανίστηκε την Παρασκευή στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών που θα κρίνει την προσφυγή του για άρση της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα που του επιβλήθηκε μετά την ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία.
Η προσφυγή του αφορά επίσης και ένσταση ακυρότητας της δίωξης που άσκησαν σε βάρος του οι Εισαγγελείς Διαφθοράς οι οποίοι ήραν το καθεστώς προστασίας μάρτυρα.
Η διαδικασία ενώπιον του Συμβουλίου διήρκησε περίπου 1 ώρα ενώ ο καθηγητής παρέδωσε πολυσέλιδο υπόμνημα.
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ Μανιαδάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι εδώ το φωνάζω δυνατά. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».
Ο συνήγορος του Θόδωρος Μαντάς δήλωσε πως ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοπροσώπως στο δικαστικό συμβούλιο όπου όπως είπε «εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας για την νομιμότητα της διάταξης απαγόρευσης εξόδου. Πιστεύουμε θα γίνουν δεκτές και θα ακυρωθεί. Ο καθηγητής είναι εδώ, παρών εμφανίστηκε αυτοπροσώπως. Συνεχίζει και κατοικεί νόμιμα στην Αθήνα. Ο ύποπτος φυγής είναι παρών».
- Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο λόγω μπλακ άουτ νότια της Σκύρου
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»
- Last Sunday Before Christmas: Shops Open Across Greece
- Η Πόρτο ανακοίνωσε τον Τιάγκο Σίλβα
- «Βούλιαξε» από Αϊ-Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας
- Ηλιοστάσιο: Επίσημη έναρξη του χειμώνα με τη μικρότερης διάρκειας ημέρα – Έθιμα ανά τον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 21.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442