Σε δέσμευση των μετοχών που κατέχει στην Παγκρήτια Τράπεζα ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, προχώρησε η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, με επικεφαλής την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αννα Ζαΐρη.
Η δέσμευση αφορά τόσο τις προσωπικές μετοχές του κ. Σάλλα, όσο και αυτές εταιρειών συμφερόντων του, οι οποίες επίσης μετέχουν στην Παγκρήτια Τράπεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δέσμευση δεν έγινε στο πλαίσιο συγκεκριμένης υπόθεσης, αλλά με φόντο τις «δικαστικες εκκρεμότητες» του Μιχάλη Σάλλα, πάντα με άξονα την περίοδο κατά την οποια ήταν στο τιμόνι της Τράπεζας Πειραιώς, για υποθέσεις που βρίσκονται είτε σε ανακριτική, είτε σε εισαγγελική έρευνα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας