Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 0-1 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σε ένα παιχνίδι που είχε 23 τελικές προσπάθειες, με τον αντίπαλό του να παίρνει το τρίποντο χάρη στο αυτογκόλ του Γιάγκος Βούκοβιτς στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στη φάση του γκολ, ευθύνη δεν έχει μόνο ο Σέρβος στόπερ, αλλά και ο Έλληνας διεθνής πορτιέρε, Ανδρέας Γιαννιώτη ο οποίος δεν μπλόκαρε σταθερά μετά το γύρισμα του Βιεϊρίνια από τα αριστερά.
Μόλις έληξε το ματς, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού προχώρησε προς το πέταλο των οργανωμένων και σηκώνοντας το χέρι ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας!
Δείτε την χαρακτηριστική κίνηση του Έλληνα πορτιέρε:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.