Υπόθεση Φλώρου: Την ευθύνη για την πλαστογραφία ανέλαβε ο γιατρός
Οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση του ιατρικού φακέλου του Αρ. Φλωρου, ενώ παράλληλα ζήτησαν έγγραφα από όλα τα νοσοκομεία τα οποία εξέδωσαν γνωματεύσεις
To μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί φέρεται να ανέλαβε ο γιατρός που προσήλθε αυθορμήτως χθες, Δευτέρα, στην Εισαγγελία Διαφθοράς και εξετάστηκε ως ύποπτος στο πλαίσιο της έρευνας για την αποφυλάκιση του επιχειρηματία Αριστείδη Φλώρου.
Οι εισαγγελικές αρχές που συνεχίζουν την έρευνα με ταχύτατους ρυθμούς κατά πληροφορίες προχώρησαν σε κατάσχεση του ιατρικού φακέλου του Αρ. Φλωρου, ενώ παράλληλα ζήτησαν έγγραφα από όλα τα νοσοκομεία τα οποία εξέδωσαν γνωματεύσεις αλλά και από το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.
Η εισαγγελία διαφθοράς, με επικεφαλής την Ελένη Τουλουπάκη, στρέφει τις έρευνες στα κρατικά νοσοκομεία στην επιτροπή ΚΕΠΑ, στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού αλλά και σε άλλα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και οι δικηγόροι οι οποίοι υπέβαλαν το αίτημα αποφυλάκισης.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι η εισαγγελία διαφθοράς αναμένεται να καλέσει εκ νέου για ανωμοτί κατάθεση τον γιατρό, ο οποίος φέρεται ως ύποπτος, ενώ αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και άλλοι γιατροί οι οποίοι γνωρίζουν ή ενεπλάκησαν στις επίμαχες γνωματεύσεις.
Παράλληλα, με αφορμή την «υπόθεση Φλώρου», ενδέχεται από την εισαγγελία διαφθοράς η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλες περιπτώσεις κρατουμένων οι οποίοι έχουν αποφυλακιστεί για λόγους υγείας με πιστοποιητικά αναπηρία άνω του 67%.
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]
- Ευρωπαϊκά μήλα μολυσμένα με κοκτέιλ φυτοφαρμάκων
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)

































![Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-07T172653Z_1901221379_RC25HJA81YW0_RTRMADP_5_OLYMPICS-2026-PROTEST-315x220.jpg)



































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442