Σε ρυθμούς Μπενφίκα κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ και προετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση της Τρίτης.
Ο Δικέφαλος του Βορρά εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας που θέλουν να βρεθούν στην Πορτογαλία πώς θα προμηθευτούν τα εισιτήρια. Το κόστος ανέρχεται στα 30 και 45 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα πως τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται στο ξενοδοχείο Myriad by Sana (Lote 2.21.01, Parque das Nações, R. do Cais das Naus, 1990-173 Lisboa) με το ακόλουθο ωράριο λειτουργίας:
• Δευτέρα 20.08 : 10:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00
• Τρίτη 21.08 : 10:00 – 14:00
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής
• 30 € για τα εισιτήρια στις θύρες 28, 29, 30 & 31
• 45 € για τα 1st category εισιτήρια
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου του φιλάθλου και η συναλλαγή θα γίνεται μόνο με μετρητά (€).
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.