Άγνωστη παραμένει η απόφαση η οποία θα πάρει ο Ντουέιν Ουέιντ σχετικά με το μέλλον του.
Εδώ και ένα μήνα ο «φλας» δεν έχει συμβόλαιο, με αποτέλεσμα όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του να είναι ελεύθερη να του καταθέσει προσφορά.
Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για την ανανέωση του θρυλικού παίκτη τους, ενώ και η κινεζική Ζεγιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς έχει καταθέσει πρόταση μαμούθ στον Ουέιντ.
«Ο γιος μου βρίσκεται τώρα στο λύκειο. Κάθε απόφαση σε αυτό το σημείο της ζωής μου, ειδικά στην επαγγελματική μου καριέρα που είμαι 36 ετών, θα έχει να κάνει με στόχο το καλό της οικογένειάς μου. Οτιδήποτε είναι καλό για εκείνη. Θέλω το καλύτερο δυνατό για τους γιους μου, τόσο όσον αφορά το μπάσκετ, όσο φυσικά και την ίδια την ζωή», ανέφερε ο 36χρονος γκαρντ στο ESPN, ρίχνοντας περισσότερο μυστήριο στην υπόθεση ανανέωσης του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.