Ολυμπιακός: Γεμάτη ρακέτα, ερωτηματικό η αθλητικότητα
Έξι παίκτες διαθέτει ο Ντέιβιντ Μπλατ στο «4» και το «5» ενόψει της νέας σεζόν, με τους δύο να είναι μπαλαντέρ σε δύο θέσεις.
Ο Ολυμπιακός περιμένει λοιπόν να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ για να έχει ολοκληρωμένο το ροστερ του. Μέχρι τις 20 του μηνός θα πρέπει οι Σπερς να πληρώσουν το buy out του για να το κάνουν δικό τους, κάτι που βέβαια μοιάζει ως δύσκολο να γίνει αυτήν περίοδο.
Όταν επέλθει λοιπόν αυτή η ημερομηνία και δεν έχουμε κάποια εξέλιξη για τον Μίλου, τότε ο Ντέιβιντ Μπλατ θα αρχίζει να μοντάρει με τον καιρό την ομάδα του Πειραιά.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442