Ακόμα δύο χρυσά μετάλλια κατέκτησε η ελληνική ομάδα κολύμβησης την Κυριακή, στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα.
Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50 μέτρα πεταλούδα, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο Απόστολος Χρήστου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 100 μέτρα ύπτιο.
Ο Γκολομέεβ τερμάτισε τα 50μ. πεταλούδα σε 23.53 δευτερόλεπτα αφήνοντας δεύτερο τον Αμπντεραχμάν Ελαραμπί από την Αίγυπτο με χρόνο 23.69 δευτερόλεπτα και τρίτο τον Πιέρο Κόντια από την Ιταλία με χρόνο 23.74 δευτερόλεπτα.
Ο Χρήστου, τερμάτισε πρώτος στα 100μ. ύπτιο σε 54.68 δευτερόλεπτα αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Σιμόνε Σαμπιόνι από την Ιταλία με χρόνο 54.77 δευτερόλεπτα και στην τρίτη τον Κρίστοφερ Τσικαρέσε επίσης από την Ιταλία με τον ίδιο χρόνο.
Στην ίδια κούρσα, την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Νίκος Σοφιανίδης.
Πλέον η Ελλάδα έχει φτάσει τα 9 μετάλλια, εκ των οποίων τα 7 προέρχονται από την ομάδα της κολύμβησης.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη τους με 3-1 σετ (25-14, 25-16, 19-25, 25-14) επί του Μίλωνα στο κλειστό «Μ. Μερκούρη».
Ο Χρήστος Κόντης αποθέωσε την ομάδα του για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ενώ έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την αυταπάρνηση που επέδειξαν.
Ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 11άδα του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30) – Μεϊτέ και Μύθου στις αρχικές επιλογές.