Ολυμπιακός: Το παραμύθι του «κυνηγητού» της ΑΕΚ και ο… Βράνιες
Ο Ολυμπιακός λένε… κυνηγάει τους στόχους της ΑΕΚ. Τον Λάζαρο που πήρε ως ελεύθερο την ώρα που η ΑΕΚ δεν του έδινε το συμβόλαιο που ήθελε, τον «Φέτφα» που ήθελε για αντικαταστάτη του αλλά υπολόγιζε χωρίς τον παίκτη, τον Κάιπερς που πρωτοτύπησε παγκοσμίως συμφωνώντας για μεταγραφή χωρίς την υπογραφή του παίκτη. Η… απάντηση με τον Βράνιες
Η περίοδος που λατρεύει όλος ο κόσμος έχει ξεκινήσει για τα καλά. Δώσε στο λαό μεταγραφές και σενάρια συνωμοσίας. Διαχρονικά έχουμε ζήσει δεκάδες υποθέσεις μεταγραφών στην χώρα μας που εμπλέκονται τουλάχιστον δύο ομάδες του Big-5. Στην πρώτη περίοδο των μεταγραφών που διανύουμε Ολυμπιακός και ΑΕΚ… συναντιόνται συχνά-πυκνά για παρόμοιες υποθέσεις.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας γιατί σημαίνει πολλά για το τριφύλλι, αλλά και στην κακή περίοδο που προηγήθηκε τον Γενάρη.
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά πήρε μία υπεπολύτιμη νίκη με 2-1 επί της Νιούκαστλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League κι έτσι μείωσε στο -2 από την πρωτοπόρο, Άρσεναλ.
Η Ατλέτικο νίκησε 4-2 την Εσπανιόλ και εδραιώθηκε στην τετράδα του ισπανικού πρωταθλήματος, με το πρώτο «τρίποντο» για την ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μήνα.