Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή στα ηπειρωτικά, όπου αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ σταδιακά θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης, κυρίως στα νότια.
Άνεμοι στα δυτικά και νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Βελτίωση από το βράδυ στα νότια. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση από το βράδυ στα νότια. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 βαθμιαία στα νότια από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ> Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας