Η Μπέρνλι νίκησε με 2-1 τη Λέστερ, άφησε 9 βαθμούς πίσω τις «αλεπούδες» και κάνει όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη. Κρίσταλ Πάλας και Χάντερσφιλντ πήραν αυτό που ήθελαν στην έδρα τους και έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής, αξιοποιώντας την ήττα της Σαουθάμπτον.
Η Μπέρνλι προηγήθηκε στο 6ο λεπτό, όταν ο Μόρις με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ, ενώ 3 λεπτά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε με κεφάλιά ο Λονγκ. Ο Βάρντι στο 72′ πέτυχε το 2-1, αλλά η αντεπίθεση της Λέστερ δεν είχε συνέχεια.
Η ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς (σκόραρε το τρίτο γκολ της Κρίσταλ Πάλας) επικράτησε με 3-2 της Μπράιτον, μετά από δύο ματς χωρίς νίκη, αλλά και 3 μήνες χωρίς θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της. Ενα αποτέλεσμα που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, αφού η ομάδα του Χόντσον βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 14ο λεπτό.
Η Χάντερσφιλντ, πάντως κατάφερε στις καθυστερήσεις να νικήσει τη Γουότφορντ, χάρη στο γκολ του Ινς από ασίστ του Γιόργκεσεν. Βασικός ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, που εκτέθηκε πάντως από την άμυνά του στη συγκεκριμένη φάση, καθώς ήταν σε λάθος θέση.
Σε αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής της Premier League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.
Το Αμύντας - Ανόρθωση έκρινε για τους γηπεδούχους την παραμονή στην Α1 Γυναικών ενώ υποβιβάστηκε η ομάδα του Βόλου (92-87), ωστόσο το ματς τελείωσε με σύρραξη στο παρκέ...
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν φτιάχνει απλά τον δικό του μύθο στο NBA, αλλά με όσα πετυχαίνει έχει βαλθεί να καταρρίψει και τα μυθικά ρεκόρ των απόλυτων θρύλων του αμερικανικού μπάσκετ.