Την τουρκική Τασοβά Γιμπό κληρώθηκε να αντιμετωπίσει ο ΑΣΕ Δούκα, στη φάση των «16» του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ. Η άσημη τουρκική ομάδα, η οποία μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, δεν μοιάζει υψηλό εμπόδιο για το συγκρότημα του Γιώργου Κρανάκη, αν και θα πρέπει να επισημανθεί ότι, στο 14μελές ρόστερ που έχει δηλώσει στην EHF, περιλαμβάνονται επτά ξένοι παίκτες (τρεις Σέρβοι, τρεις Ουκρανοί κι ένας Σλοβάκος).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Μπουσαΐντ αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (29/12) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, ενώ ο Ρέγες συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, αριστερού μπακ και χαφ.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.