Νέοι Χ-αμένοι βαθμοί για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κέρδος για Πανιώνιο
Το ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ΑΕΚ. Η “ένωση” υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League και ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα της, όμως, δεν ήταν καλή και με το τελικό 0-0 έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις δεν συνδυάστηκε με νίκη για την ΑΕΚ. Η “ένωση” υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Super League και ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα της, όμως, δεν ήταν καλή και με το τελικό 0-0 έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Στο ντεμπούτο του Ζοζέ Μοράις η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του “δικέφαλου” είχε στην διάθεσή του τον Γιόχανσον, ο οποίος ήταν αμφίβολος. Οι Νεοσμυρνιώτες στα πρώτα λεπτά του αγώνα κατάφεραν να παγώσουν τον ρυθμό και να μη δώσουν χώρους στην ΑΕΚ.
Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 25′ για την “ένωση”. Ο Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα ο αμαρκάριστος Τσιγκρίνσκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 39′ το σουτ του Αραβίδη πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη, με τον Πανιώνιο να ανεβαίνει στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ανέστη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η “ένωση” μπήκε δυνατά. Ο Πλατέλλας βρήκε πολύ ωραία τον Αραβίδη, αλλά το σουτ του ήταν πολύ άστοχο. Στο 69′ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ.
Ο οικονόμου έβγαλε τη σέτρα, ο Ανσαριφάντ έκανε την προβολή, αλλά πέρασε ελάχιστα έξω.Στο 73′ ο Μάνταλος έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Υστερα από κόρνερ και κακή έξοδο του Γιαννιώτη, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος κρατούσε με μεγάλη ευκολία μακριά από την εστία του τους ποδοσφαιριστές της “ενωσης” και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας
Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Κάρτες: Πλατέλλας, Μπακασέτας / Ρισβάνης, Οικονόμου, Γιαννιώτης
ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Ανέστης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον (84′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Μπακασέτας, Πλατέλλας (67′ Σιμόες), Αραβίδης (67′ Πέκχαρτ), Αλμέιδα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Γκιοάτα (90+2′ Πατσατζόγλου ), Ρισβάνης, Οικονόμου, Αντωνιάδης, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας, Μασούντ, Μπεν (70′ Μασούρας), Ανσαριφάρντ (86′ Ενγκογκ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ψάχνεται για Έλληνες ο Παναθηναϊκός – Σενάριο για τον Παπαγιάννη
- Εθνική Ελλάδας: Δυνατό φιλικό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Παραγουάη
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/3): Πού θα δείτε Παναθηναϊκός-Μονακό και Εθνική Ελλάδας
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ με… φόντο την εξάδα
- Γιατί επέλεξε ο Μόουζες Ράιτ να μεταγραφεί στη Ζαλγκίρις το περασμένο καλοκαίρι
- Η απάντηση του Κονσεϊσάο στα σενάρια ότι θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
- Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Μακάμπι, Μπάγερν και Μιλάνο – Η βαθμολογία (pic)
- Πλέι οφ Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για την Ιταλία, με «4άρες» Κόσοβο και Δανία – Τα ζευγάρια των τελικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 27.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/bangkit-prayogi-bcMjZd0BzQk-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442