Οι Άγγλοι στέλνουν Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ, ο Αλέγκρι τον… κρατάει στη «Γιούβε»
Τα διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τις επαφές της με τη Γιουβέντους και θα ντύσει με τη φανέλα της τον Πολ Πογκμπά, αλλά ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει άλλη άποψη. Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport» πως ο Γάλλος σταρ θα μείνει τελικά στο Τορίνο.
Τα διεθνή ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τις επαφές της με τη Γιουβέντους και θα ντύσει με τη φανέλα της τον Πολ Πογκμπά, αλλά ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει άλλη άποψη. Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής δήλωσε στη «Gazzetta dello Sport» πως ο Γάλλος σταρ θα μείνει τελικά στο Τορίνο.
«Είμαι ήρεμος και δεν δίνω σημασία στα δημοσιεύματα του Τύπου. Ο Πολ έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως το 2019 και πιστεύω πως τελικά θα μείνει στην ομάδα», τόνισε ο Αλέγκρι και συμπλήρωσε: «Οποιος παίκτης θέλει να φύγει από τη Γιουβέντους θα πρέπει να το σκεφθεί καλά, καθώς η ομάδα είναι, πλέον, μια από τις τέσσερις καλύτερες στην Ευρώπη και έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν».
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας και της Ιταλίας, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που από την περασμένη εβδομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γάλλο διεθνή μέσο, έχει συμφωνήσει και με τη Γιουβέντους, προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 120 εκατ. ευρώ για να συναινέσει στην ολοκλήρωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Ο 48χρονος τεχνικός, όμως, διαψεύδει τις πληροφορίες για συμφωνία: «Η Γιουβέντους δεν πουλάει τα αστέρια της και ο Πολ είναι ένα από αυτά. Στηρίζω πολλά σε αυτόν. Κάναμε μεγάλες μεταγραφές, όπως είναι οι Μεχντί Μπενατιά, Ντάνι Αλβες και Μίραλεμ Πιάνιτς, και έχουμε στόχο την κατάκτηση, ξανά, του πρωταθλήματος, αλλά και του Champions League».
Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες, για τον 23χρονο διεθνή Γάλλο μέσο, η πρόταση της Γιουνάιτεντ είναι 300.000 ευρώ την εβδομάδα, 1.2 εκατ. το μήνα ή διαφορετικά 14.4 εκατ. ευρώ ετησίως.
Η μεταγραφή αυτή, αν τελικά ολοκληρωθεί, αναμένεται να αποτελέσει τη μεγαλύτερη, που έγινε ποτέ στην ιστορία του αθλήματος, ξεπερνώντας αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Γιουνάιτεντ λοιπόν προσφέρει 120 εκατ. ευρώ στη Γιουβέντους για τις υπηρεσίες του παίκτη, ενώ άλλα 25 εκατ. ευρώ θα πάρει ο Ιταλός ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, σαν μπόνους, εάν κλείσει τη μεταγραφή, ανεβάζοντας το ποσό στα 145 εκατ. ευρώ!
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Αρμάνι Μιλάνο έκλεισε τον Ντέβον Χολ με ένα «χρυσό» τριετές deal και πάει για τον μεγάλο στόχο της στο «4» που δεν είναι άλλος από τον Άλεκ Πίτερς – Τι ισχύει με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού…
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν και το πρώτο με την Μπέτις – Οι παραβάσεις και τα ποσά που θα παρακρατηθούν
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας