Εκδόθηκε στις ΗΠΑ ο πρώην πρόεδρος της ΠΟ της Γουατεμάλας
Στο αεροπλάνο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γουατεμάλας, Μπράιαν Χιμένες. Οι αρχές της Γουατεμάλας αποφάσισαν την έκδοσή του στις ΗΠΑ, όπου θα δικαστεί για πιθανή εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA. Οι κατηγορίες προς τον Χιμένες αφορούν τη διαδικασία εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
Στο αεροπλάνο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Γουατεμάλας, Μπράιαν Χιμένες.
Οι αρχές της Γουατεμάλας αποφάσισαν την έκδοσή του στις ΗΠΑ, όπου θα δικαστεί για πιθανή εμπλοκή στο σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA.
Οι κατηγορίες προς τον Χιμένες αφορούν τη διαδικασία εκχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο Ρούντι Εσκιβέλ, εκπρόσωπος του σωφρονιστικού συστήματος της Γουατεμάλας, είπε πως ο Χιμένες μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας (Πόλη της Γουατεμάλας) όπου παραδόθηκε στις αμερικανικές αρχές.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.