Σε θρίλερ μετέτρεψε η Λίβερπουλ την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αφού οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με 1-0 στην κανονική διάρκεια από την Στόουκ στο Άνφιλντ, σκορ με το οποίο είχαν κερδίσει στην έδρα της Στόουκ. Το ματς πήγε στην παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι και έτσι, στην διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες του Γιούρκεν Κλοπ πανηγύρισαν την πρόκριση επικρατώντας με 6-5.
Σε θρίλερ μετέτρεψε η Λίβερπουλ την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας, αφού οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με 1-0 στην κανονική διάρκεια από την Στόουκ στο Άνφιλντ, σκορ με το οποίο είχαν κερδίσει στην έδρα της Στόουκ.
Το ματς πήγε στην παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι και έτσι, στην διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες του Γιούρκεν Κλοπ πανηγύρισαν την πρόκριση επικρατώντας με 6-5.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μινιολέ που απέκρουσε δύο πέναλτι…
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας