Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου θα μετάσχουν στο γαλλικό μίτινγκ κλειστού στίβου της πόλης Ρουέν, μαζί με άλλους κορυφαίους επικοντιστές από ολόκληρο τον κόσμο το Σάββατο. Ο Φιλιππίδης θα κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, μία εβδομάδα μετά το 5,67μ. στην Ορλεάνη. Ντεμπούτο στη χρονιά κάνει η «χάλκινη» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 στο Πεκίνο, Νικόλ Κυριακοπούλου. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,83 μ. θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά με ένα μεγάλο άλμα
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.