Σύλληψη για αθλητική βία στο γήπεδο του Παναιτωλικού
Για αθλητική βία κατηγορείται ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναιτωλικού-Αστέρα Τρίπολης, ο 31χρονος εκσφενδόνισε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό προς τον αγωνιστικό χώρο.
Για αθλητική βία κατηγορείται ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναιτωλικού-Αστέρα Τρίπολης, ο 31χρονος εκσφενδόνισε ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό προς τον αγωνιστικό χώρο.
Όμως, οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας του γηπέδου, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.