«Δούλεψε» το γκολ ο Δέλλας στην προπόνηση της Τετάρτης
Επιμονή στο σκοράρισμα έδειξε για μια ακόμα φορά ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, όπως φάνηκε στην προπόνηση της Ένωσης στην Οπαλένιτσα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ επιμένει και επικεντρώνει τη δουλειά του στα τελειώματα των φάσεων, ενώ τους ζητάει να έχουν επιμονή και να σκοράρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά και με διάφορους τρόπους.
Επιμονή στο σκοράρισμα έδειξε για μια ακόμα φορά ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, όπως φάνηκε στην προπόνηση της Ένωσης στην Οπαλένιτσα.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ επιμένει και επικεντρώνει τη δουλειά του στα τελειώματα των φάσεων, ενώ τους ζητάει να έχουν επιμονή και να σκοράρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά και με διάφορους τρόπους.
Γι’αυτό και στην πρωινή προπόνηση μετά τις ασκήσεις δύναμης και φυσική κατάστασης, οι παίκτες δούλεψαν τα τελειώματα των φάσεων.
Όσο για το σύστημα με το οποία θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, φαίνεται πως ο Δέλλας ακόμα δεν έχει καταλήξει αφού για μια ακόμα φορά δοκίμασε και το γνώριμο 4-2-3-1 αλλά και το 4-3-3.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας