Κλείνουν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου σε Καραϊσκάκη και Ξάνθη
Η ώρα των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν, με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη στον τελικό, ενώ η Ξάνθη το λογικό φαβορί για ν' αναμετρηθεί με τους πρωταθλητές για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Απόλλων (18:30, ΟTEsport1), ενώ η ακρητική ομάδα φιλοξενεί τον Ηρακλή (21:30, ΟTEsport1). Live score από το sports.in.gr...
Η ώρα των αγώνων ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν, με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη στον τελικό, ενώ η Ξάνθη το λογικό φαβορί για ν’ αναμετρηθεί με τους πρωταθλητές για την κατάκτηση του τροπαίου.
Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι τον Απόλλων Σμύρνης με 3-0 μέσα στη Ριζούπολη και η αυριανή ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» είναι τυπικού χαρακτήρα, ενώ η Ξάνθη είχε νικήσει μέσα στο «Καυτανζόγλειο» τον Ηρακλή με 1-0 και είναι το μεγάλο φαβορί για να σφραγίσει την πρόκριση στην αυριανή ρεβάνς στην ακριτική πόλη.
Συνοπτικά το αυριανό πρόγραμμα:
Τετάρτη
18:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (3-0) OTE TV
21:30 (Ξάνθη Arena) Ξάνθη-Ηρακλής (1-0) OTE TV
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)





































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442