«Διπλό» της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο και εκτός πλέι οφ η Λαμία
Σε έναν επεισοδιακό αγώνα η Λάρισα ήθελε μόνο νίκη για να μπει στα πλέι οφ και να «πετάξει» εκτός τη Λαμία. Έτσι και έγινε, η ΑΕΛ πανηγύρισε το «διπλό» στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή και εξασφάλισε την 3η θέση της κανονικής διάρκειας. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Μαζί με τη Λάρισα στα πλέι οφ θα βρεθούν Ηρακλής και Ολυμπιακός Βολου, ενώ Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου και Φωκικός υποβιβάστηκαν απευθείας. Τέλος Ζάκυνθος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός, Αιγινιακός, Τύρναβος και Αγροτικός Αστέρας θα παλέψουν στα πλέι άουτ.
Σε έναν επεισοδιακό αγώνα η Λάρισα ήθελε μόνο νίκη για να μπει στα πλέι οφ και να «πετάξει» εκτός τη Λαμία. Έτσι και έγινε, η ΑΕΛ πανηγύρισε το «διπλό» στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή και εξασφάλισε την 3η θέση της κανονικής διάρκειας. Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.
Μαζί με τη Λάρισα στα πλέι οφ θα βρεθούν Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου, ενώ Απόλλων Καλαμαριάς, Εθνικός Γαζώρου και Φωκικός υποβιβάστηκαν απευθείας.
Τέλος, Ζάκυνθος, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός, Αιγινιακός, Τύρναβος και Αγροτικός Αστέρας θα παλέψουν στα πλέι άουτ.
Η κατάσταση στα πλέι οφ και πλέι άουτ…
Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος λοιπόν, ολοκληρώθηκε, αλλά η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, καθώς επίκεινται τα πλέι οφ ανόδου στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και τα πλέι άουτ για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν ΑΕΚ, Ηρακλής, Παναχαϊκή, Απόλλωνας Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου και Λάρισα. Η Ένωση και ο «Γηραιός» ξεκινούν με σαφές πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, καθώς εισέρχονται στη διαδικασία με 10 και 7 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιπες «συνδιεκδικήτριες» ξεκινούν, κυριολεκτικά, από το μηδέν!
Στα πλέι-άουτ, Ερμιονίδα και Ζάκυνθος εκκινούν με το σημαντικότερο πλεονέκτημα, ενώ πέντε ομάδες συνολικά θα αρχίσουν χωρίς βαθμό το μίνι-πρωτάθλημα. Από κάθε όμιλο, τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν στην Γ΄ εθνική.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας