Για φοροδιαφυγή κατηγορείται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει στην ισπανική δικαιοσύνη. Συγκεκριμένα πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για την υπόθεση της μετεγγραφής του Νεϊμάρ, καθώς είχε ανακοινώσει πως το κόστος της μετεγγραφής είχε φτάσει τα 57,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ισπανικές αρχές υποστηρίζουν πως το κόστος της μετεγγραφής έφτασε τα 94,8 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και πλέον θα κληθεί να λογοδοτήσει στην ισπανική δικαιοσύνη.
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα κατηγορείται για την υπόθεση της μετεγγραφής του Νεϊμάρ, καθώς είχε ανακοινώσει ότι το κόστος της μετεγγραφής ήταν 57,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ισπανικές αρχές υποστηρίζουν ότι το ποσό έφτασε τα 94,8 εκατομμύρια ευρώ.
Για την ίδια υπόθεση, έχει ήδη παραιτηθεί ο Σάντρο Ροσέλ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η σεζόν στο NBA επί της ουσίας έχει ήδη τελειώσει για τους Γκριζλις, με την ομάδα του Μέμφις να ανακοινώνει παράλληλα και το ότι ο ηγέτης της, Τζα Μοραντ, δεν θα επιστρέψει φέτος στα παρκέ.
Κοινή ανάρτηση του Ερασιτέχνη και των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ για τη συμπλήρωση 112 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, στις 25 Μαρτίου του 1914.