Ο Ριέρα διάλεξε πόκερ και η Ουντινέζε τον έστειλε… Λας Βέγκας
Το πόκερ ήταν πάντα ένα από τα… πάθη του Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος επρόκειτο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον προσεχή Ιανουάριο με τη φανέλα της Ουντινέζε. Και λέμε επρόκειτο γιατί ο ιταλικός σύλλογος προχώρησε σε διακοπή συμβολαίου με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, επειδή ο Ισπανός προτίμησε να παίξει σε τουρνουά πόκερ με αποτέλεσμα να χάσει ένα ματς της ομάδας του!
Το πόκερ ήταν πάντα ένα από τα… πάθη του Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος επρόκειτο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον προσεχή Ιανουάριο με τη φανέλα της Ουντινέζε. Και λέμε επρόκειτο γιατί ο ιταλικός σύλλογος προχώρησε σε διακοπή συμβολαίου με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, επειδή ο Ισπανός προτίμησε να παίξει σε τουρνουά πόκερ με αποτέλεσμα να χάσει ένα ματς της ομάδας του!
Φυσικά η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του δεν πέρασε απαρατήρητη και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ουντινέζε ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ριέρα.
Έτσι, ο Ριέρα που δεν στέριωσε ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Τουρκία, έφυγε και από τη Serie A χωρίς να έχει συμμετοχή, μιας και είχε δοθεί δανεικός στην Γουότφορντ με την οποία και μέτρησε 8 συμμετοχές στην Championship.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ριέρα εμφανιζόταν, στα μέσα του μήνα, μέσω του twitter έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, ύστερα από τον τραυματισμό του, όμως τα παραπτώματά του στο «Φρίουλι» ήταν αρκετά για να τον θέσουν εκτός ομάδας.
Συγκεκριμένα, πριν από μερικούς μήνες, δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με την Κίεβο (23/11), επειδή ήταν σε ένα τουρνουά πόκερ στην Σλοβενία, όπου κέρδισε 3.000 λίρες κατακτώντας την δεύτερη θέση. Ο ίδιος συνέχισε να παίζει περισσότερο πόκερ, από το να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τελικά η Ουντινέζε του έδειξε τον δρόμο για το… Λας Βέγκας.
Ο Ριέρα μέσω twitter χαρακτήρισε την Ουντινέζε ως τον χειρότερο σύλλογο που έχει παίξει ποτέ και ανάρτησε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να παίζει γκολφ…
Y si cuando no puedo jugar o es mi dia libre practico deportes de riesgo como las cartas o el golf ⛳️? ? pic.twitter.com/AsjlQTXIiy
— Albert Riera (@11RIERA11) November 29, 2014
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442