Πρεμιέρα με φιλική ήττα από τον Ερυθρό Αστερα για τον ΠΑΟ
Οι απουσίες στέρησαν στον Παναθηναϊκό μία νικηφόρα πρεμιέρα στο διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται στο Μιλούζ της Γαλλίας, και οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 78-69 από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Σλότερ, Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη, Φώτση, Μαυροκεφαλίδη και Νέλσον (επέστρεψε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού του στην κνήμη), εστιάζει στον αυριανό αγώνα με τη Στρασμπούρ (22:00).
Οι απουσίες στέρησαν στον Παναθηναϊκό μία νικηφόρα πρεμιέρα στο διεθνές τουρνουά, που φιλοξενείται στο Μιλούζ της Γαλλίας, και οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 78-69 από τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος δεν είχε στη διάθεση του τους τραυματίες Σλότερ, Χαραλαμπόπουλο, Λούντζη, Φώτση, Μαυροκεφαλίδη και Νέλσον (επέστρεψε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού του στην κνήμη), εστιάζει στον αυριανό αγώνα με τη Στρασμπούρ (22:00).
Για τον Ερυθρό Αστέρα δεν αγωνίστηκαν οι Λάζιτς, Ντάνγκουμπιτς και Κάλινιτς. Από τους «πράσινους»
Τα δεκάλεπτα: 18-11, 40-32, 57-48, 78-69.
Παναθηναϊκός (Ιβάνοβιτς): Γκιστ 15, Μπατίστα 10, Διαμαντίδης 6 (σ.σ. δεν υπήρξε ενημέρωση για τους υπόλοιπους πόντους).
Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Μαριάνοβιτς 18, Τζένκινς 13, Γουίλιαμς 11, Ζίρμπες 9, Μίτροβιτς 9, Γκούντουριτς 5, Ρέμπιτς 4, Τέγιτς 4, Μπλάζιτς 3, Τσβόροβιτς 2.
Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να γίνουμε περισσότερο επιθετικοί»
Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ερυθρό Αστέρα με 78-69 στην πρεμιέρα του τουρνουά στην πόλη Μιλούζ, ο προπονητής των «πρασίνων», Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εστίασε στα λάθη των παικτών και στα «θέλω» του, προκειμένου οι νταμπλούχοι Ελλάδας να βελτιωθούν. «Δεν βρήκαμε τον ρυθμό μας, παίξαμε πιο αργά απ’ όσο επιθυμούμε», είπε αρχικά ο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε: «Θέλουμε να παίξουμε σε καλύτερο ρυθμό.
Πρέπει να γίνουμε περισσότερο επιθετικοί και πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας στο πέντε εναντίον πέντε. Σε όλο τον αγώνα ακολουθούσαμε στο σκορ, πλησιάσαμε κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορέσαμε να περάσουμε καθώς δεν ήμασταν όσο επιθετικοί χρειαζόταν, δεν είχαμε ενέργεια και δεν βρήκαμε λύσεις από τα σουτ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
- Τα αρχεία Έπσταϊν και η «λάσπη» πίσω από την καλογυαλισμένη βιτρίνα της τέχνης
- Το στρες στη δουλειά «σκοτώνει» το σεξ
- Έξυπνο εσώρουχο είναι το πρώτο όργανο που μετρά τα αέρια του εντέρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)





























































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442