Η Χετάφε δεν φοβήθηκε τις… νυχτερίδες και πήρε «διπλό» στο «Μεστάγια»
Με εκπληκτική νίκη 3-1 επί της Βαλένθια στο «Μεστάγια» η Χετάφε κατάφερε να αναρριχηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Απογοήτευσαν οι «νυχτερίδες» που προηγήθηκαν νωρίς (Βάργκας 6'), αλλά υποτάχθηκαν στις ορέξεις των φιλόξενούμενων. Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού των παικτών της Βαλένθια, ήταν κι η αποβολή του Ζερεμί Ματιέ στο 89', αμέσως μετά το γκολ του Πέδρο Λεόν.
Με εκπληκτική νίκη 3-1 επί της Βαλένθια στο «Μεστάγια» η Χετάφε κατάφερε να αναρριχηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Απογοήτευσαν οι «νυχτερίδες» που προηγήθηκαν νωρίς (Βάργκας 6′), αλλά υποτάχθηκαν στις ορέξεις των φιλόξενούμενων. Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού των παικτών της Βαλένθια, ήταν κι η αποβολή του Ζερεμί Ματιέ στο 89′, αμέσως μετά το γκολ του Πέδρο Λεόν.
Σπουδαίας σημασίας νίκη επί της Αλμερία σημείωσε η Βαγιαδολίδ στο «Χοσέ Ζορίγια», επικρατώντας 1-0 της από σήμερα συγκατοίκου της στη 16η θέση.
Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα της Καστίλλης έφτασε στους 30, όσους και η Αλμερία και ανανέωσε τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Μανούτσο, στο 5ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τορσιλιέρι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο 75΄.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 31ης αγωνιστικής:
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.