Ρήξη μηνίσκου στο τραυματισμένο γόνατο ο Πόι
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη. Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Άσχημα τα νέα στον Παναιτωλικό καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μάουρο Πόι έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο που και στο παρελθόν αντιμετώπιζε πρόβλημα και η απουσία του αναμένεται να είναι μεγάλη.
Τις επόμενες ημέρες ο 32χρονος Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας τους από τη δράση.
Ο τραυματισμός του έχει «παγώσει» τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, αφού ήρθε λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη στον δεύτερο ημιτελικό των playoffs
- Νετζήπογλου: «Παπανικολάου, Φουρνιέ και Γουόκαπ δίνουν τις καλύτερες συμβουλές»
- Το λάθος του Νέντοβιτς: «Δεν έπρεπε να φύγω από τον Παναθηναϊκό»
- Η ομιλία του Αταμάν στα αποδυτήρια και το «μήνυμα» για τον Ολυμπιακό
- Η δύσκολη παιδική ηλικία του Γιαμάλ: «Δεν μπορούσα να αγοράσω PlayStation και έπαιζα με κάρτες Pokemon για ένα ευρώ»
- Ο Γιασικεβίτσιους νευρίασε με ρεπόρτερ: «Πηγαίνετε σε σχολή δημοσιογραφίας;» (vid)
- Ο Καρέτσας έχει «τρελάνει» τους Ιταλούς: «Ο Βασιλιάς των ασίστ που θέλει η Μίλαν»
- Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να βρεθεί στην τετράδα της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442